Polityka prywatności stron THE SAIL TRAINING ASSOCIATION POLAND

Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest STOWARZYSZENIE THE SAIL TRAINING ASSOCIATION POLAND z siedzibą w GDYNI - ul. SŁUPECKA 9/4, 81-316 Gdynia, wpisanego do Krajowego rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000082857, dla której akta rejestrowe prowadzi SĄD WOJEWÓDZKI W GDAŃSKU WYDZ. I CYWILNY. Ochrona danych odbywa się zgodnie z wymogami powszechnie obowiązujących przepisów prawa, a ich przechowywanie ma miejsce na zabezpieczonych serwerach.

 

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych ?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych przez TSTAP, możesz się skontaktować z administratorem serwisu, wykorzystując wskazane dane kontaktowe: pingwin@pogoria.pl.

 

Skąd mamy Twoje dane?

Otrzymaliśmy Twoje dane osobowe od Ciebie podczas wypełniania formularza kontaktowego, a także później, w wyniku Twojej aktywności w serwisie. Informacje o Tobie pochodzą także z gromadzonych plików cookie oraz podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach użytkowników serwisów, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie.

Otrzymujemy takie Twoje dane: imię i nazwisko, adres e-mail, IP.

 

Cel przetwarzania Twoich danych osobowych?

The Sail Training Association Poland przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić Ci korzystanie ze strony i kontakt z nami.

Dane, które Ciebie identyfikują, mogą też być wykorzystane w celu dopasowywania wyświetlanych treści do Twoich potrzeb, ulepszania udostępnianych treści i w celach archiwalnych.

 

Czy musisz podać swoje dane osobowe?

Podanie przez Ciebie danych osobowych jest całkowicie dobrowolne.

 

Jakie masz uprawnienia w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od TSTAP dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.

Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

Komu TSTAP udostępnia Twoje dane osobowe?

The Sail Training Association Poland:

  • nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których mamy ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych przepisami praw (np. sąd, policja, prokuratura);
  • nie przetwarza danych na potrzeby marketingu bezpośredniego.

 

Jak długo TSTAP przechowuje Twoje dane osobowe?

Przechowujemy Twoje dane osobowe przez okres niezbędny do wymiany korespondencji pomiędzy Tobą a Adresatem formularza. W przypadku braku kontaktu przez okres 12 miesięcy dane osobowe jak również treść przekazanych wiadomości jest usuwana z serwera.